Bakgrund

torsdag 5 maj 2011

Winnerbäcktavla


Känner ni igen den här fina sången av Lars Winnerbäck? Här kan man höra hur den låter. Underbar text. Jag har skrivit delar av texten på ett pressat akvarellpapper. Den kan man hänga med fina nypor eller sätta i en ram. Storleken är A4.

Finns till salu, maila veronicis@hotmail.com vid köp. Pris: 179:-

Mina tankar går mycket till Furudals bruk nu och den roliga utställningen jag ska få vara en del av. Ska bli så roligt att få se alla kreativa folk som ska ställa ut, det verkar vara en härlig blandning människor. Ni dalfolk får köpa en tidning ifrån Dalarnas tidningar idag (BT, FK etc) och läsa om Nettan som driver detta i natursköna Furudals Bruk som ligger 4 mil norr om Rättvik. Jag har hört att det ska vara sagolikt vackert.

Imorse väckte Clara mig 04... Jag försökte få hon att somna om, välling, lägga tillbaka hon i sin säng hundra gånger och så vidare. Vid halv sex slog jag på filmen med teckande Tarzan så fick hon ligga mellan oss och titta medan vi försökte sova en liten stund till. Hemsk mamma jag är :) Men därför tog jag en liten kort tupplur när tjejerna väl kommit iväg till dagis. Och nu har jag avklarat morgontidningen, nyhetsuppdateringen, två koppar kaffe och svarat på några mail, så nu ska det målas.

Ha en underbar dag!
Kram/Veronica

3 kommentarer:

 1. hejhej. Skulle du kunna berätta hur du gör dina tavlor ? grymt snygga och jag bara älskar LW. Tack.

  SvaraRadera
 2. jag vill gärna ha flera såna tavlor, finns de fortfarande kvar? hör av dig till andreasson.julia@gmail.com i så fall

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Julia!
   Dessa gör jag på beställning, så det är bara att höra av dig vilka texter du skulle vilja ha! Kram/Veronica

   Radera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad