Bakgrund

tisdag 10 maj 2011

Charmig kommod

Nu har jag hittat en så söt kommod som jag målat och gjort i ordning. Den är antik, ifrån 1800/1900-tal.

Dom är så söta, skulle kunna hitta på tusen användningsområden. I badrummet och rada upp toalettrullar och handdukar, som sängbord till en gästsäng på landet... Utomhus i dasset... Eller som en fin liten sidebyrå.

Precis som en kommod ska, så har den ett nedsänkt hål för ett handfat som täcks av locket. Hade jag haft ett lantställe så hade jag gärna haft den med vattenkrus och handdukar som tvättställ som man hade på den gamla goda tiden.

Denna finns till salu, maila eller ring (veronicis@hotmail.com eller 076-322 31 35) vid intresse. Pris: 1 700:-

Kram/Veronica

2 kommentarer:

 1. Så söt Cherie, men vad står det egentligen :) Jag vill också ha ett lantställe nu! Tänk om man hade haft ett hus vid kusten, med långa stränder bakom knuten, där gräsmattan tog slut. Det hade inte varit dumt. Idag ska vi åka och hälsa på E.
  Kram H

  SvaraRadera
 2. Hej gull, dikten är skriven av Paul Verlaine år 1867 och översättningen till svenska lyder "Det stilla, sorgsna och sköna månskenet, som får fåglarna att drömma i träden och fontänerna att snyfta av hänförelse". Fast det här är ett snitt ur texten.

  Jag har redan börjat leta sommarhus. Jag letar efter ett med grusstigar där man kan sätta sig på en gammal cykel och hitta upp till en lanthandel och köpa lite saft och sedan cykla ner till sjön och en liten eka där man kan doppa fötterna från bryggan. Idyll så det förslår.

  Ha så bra idag! Kanske vi hörs senare? Kramar!

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad