Lite frånvarande har jag varit den här veckan, eftersom jag inte är helt frisk. Jag har lagt fokus på att ta igen mig lite.
Idag fick jag ett roligt recept på en hemmagjord bearnaisesås av min svåger Bagare Thommy. Det är ingen kockvariant utan en pizzeriavariant. Och på äkta fuskvis så behöver man inte oroa sig för att den ska skära sig. Det är nämligen elvispen som gör hela jobbet. Så här gör du:
• Vispa 3 äggulor läääänge så att de blir riktigt krämiga. Och när du tror att du vispat klart, vispa lite till.
• Rör ner 3 dl rapsolja, långsamt, medan du vispar.
• Häll i en skvätt vitvinsvinäger.
• Smaka av med salt, vitpeppar och dragon.
Ha en underbar helg!
Kram/Veronica
Kram/Veronica
PS Och med äggvitorna som blir över gör man Leilas maränger :)
HEj
SvaraRaderaDet där ser både gott å mysigt ut :)
Ha en fin kväll....
å missa inte
S
A
T
U
R
D
A
Y
S
H
O
W
O
F
F
VÄLKOMMEN :)
Håkan