Bakgrund

söndag 27 februari 2011

En säng på plats

Foto: Alexandra LästhOfta får jag en fin kontakt med köpare av möbler, det sker oftast via ett möte, ett mail eller telefonsamtal. Ibland föregås en försäljning av en intensiv mail-kontakt där man nästan får ta del av varandras vardag och får nya vänner. Det är många av er som jag fått fin kontakt med, som den gamla goda tidens brevvänner. Det är alltid roligt att höra ifrån er igen, och roligt när man får se en bild på möblerna på plats.

Den här sängen sover lilla Elias i, hans mamma var snäll och skickade mig den här bilden. Det värmer extra när man lagt ner mycket tid och kärlek i möblerna.

Tack Alexandra, och många andra som hör av er med fina ord och hälsningar. Jag uppskattar det verkligen.

Kram/Veronica

1 kommentar:

 1. Hej!
  Vi fick också en del kommentarer ang ras val men antingen gillar man rottis eller tvärtom. Rottis är en brukshund även om många förväxlar dem med kamphundar (vad det nu är).
  Han funkar bra med barnen och N var bara 1 år när Zigge kom så de har vuxit upp ihop. Där har vi fått medla ibland då han morra åt henne när hon kom med en vagn. Hon hade kört på honom ett antal ggr! Men samtidigt som han inte får göra det så får hon inte heller köra över honom, lite syskonbråk. : ) Mer social hund får man leta efter, han ska alltid vara med och så nära han bara kan. Så när barnen har kompisar hemma får han vara kopplad så dom slipper ha honom med i leken. Sen så lämnar vi aldrig barnen och Zigge själva hemma, eftersom han är en stor hund och han är som en valp, kommer alltid att vara. Men man ska inte lämna hund med barn oavsett ras, det är ju ändå ett djur.
  Vi har aldrig sett något problem med att ha en rottis och barn.

  Kram Kia

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad