Bakgrund

söndag 9 januari 2011

Kista, sängbord och doppall



Idag gjorde jag och Jeppe en stor snögubbe på gården med småtjejerna.
Han blev så fin! Men idag har vi plusgrader här så moroten ramlar av näsan hela tiden.
För min del får solen gärna smälta bort honom så fort som möjligt,
men för tjejernas skull så hoppas jag att han står sig några dagar :)




Sängbord, så söta! Med två godnattbudskap på engelska.
På det ena står det Sweet Dreams och på det andra Goodnight Sweetheart.

Säljs parvis för 2 200:- Ring (076-322 31 35) eller
maila veronicis@hotmail.com för köp eller reservation.
Kan skickas med Bussgods för ett par hundralappar.

* S Å L D A *




Stor antik kista som nog passar sig i ett sovrum.
Lycka är att få vakna varje morgon här bredvid dig.

Otroligt fin och romantisk.
Maila eller ring vid reservation eller köp.
Pris 2 490:-






Doppall till lilla Milo, med Siv Anderssons vackra dikt.
Hoppas livet blir ett underbart äventyr.


Idag har vi haft plusgrader här hemma. Jag fick nästan vårkänslor när det droppade från taket och vi tog bort all belysning ifrån huset. Jag som älskar julen är däremot inte lika förtjust i vintern på den här sidan om året. Nu vill jag bara att det ska bli vår och varmare. Tjugo minusgrader är ingenting för mig som varken åker skidor eller skridskor. Och att fotografera är svårt, man blir så beroende av de få ljustimmarna som är på dagen.

Så nu har julen åkt ut och vi försöker sortera upp allting inför att hantverkaren kommer nästa vecka. Vi ska (äntligen) sätta in nytt golv i vardagsrummet. Kistan och sängborden på bilderna ovan är ifrån vardagsrummet och jag är så trött på det. En sliten gulaktig parkett som är super ful!

Nu ska jag ha grå/vitt trägolv som ser ut som gamla brädor. Det är jättefint! Ni får se bild på det så fort det är klart. Men möjligtvis så påminner det lite om det här... I hallen blir det liggande panel och sedan ska vi investera i nya lister i hela huset. Bredare och rustikare än dom enkla som vi haft tidigare.

Dagen avslutade vi på Ica Maxi. Det blev en svettig historia idag. Vi storhandlade på riktigt, som vi gör en gång i månaden. Och då fyller vi på i stort sett allt. Med en stor familj så har vi ett ganska stort mat och hygien konto. Efter 1 och 1/2 timme – och 12 överfulla påsar så var vi äntligen klara. Då insåg vi att Clara tappat ena skon inne på affären. Vi tog X antal rundor på var sitt håll med tjuriga barn och sedan gav jag upp. Släpade oss in i affären igen och prövade ut ett par nya vinterskor. Så kan det gå.

Sedan vände humöret när det blev barnens favorit tacos hemma. Nu är det bara kvällsbad och nattning kvar sedan blir det att slå sig till ro.

Kram/Veronica

6 kommentarer:

  1. Hej! Vill bara passa på och tacka så mycket för de fina möblerna vi hämtade idag. Vi är så nöjda allihopa och Vilda älskar sin nya säng, hon valde gullunge så lilla syster får sötnos när hon kommer! Ännu en gång tack och lycka till med lokal sökningen! Mvh Emma & Anders

    SvaraRadera
  2. Åh, än en gång visar du upp den ena bedårande möbeln efter den andra. Så fint när du satt din prägel på det. Spännande att också följa renoveringen. Väntar med spänning på bilder :)

    SvaraRadera
  3. ..vad roligt med renovering. Längtar så tills vi hittar ett hus som pasasr oss, som man kan få sätta "tänderna" i ;)

    den där skohistorian känns igen.....var där i lördags. Ingen storhandling riktigt, men devar mycke som skulle kompleteras. Hux flux var t´s sko borta.
    Han hade tagit av den precis innan jag upptänkte att den var borta. Så jag gick upp och ner bland kyldiskarna....där låg den, bland all ost! galna unge. hahahha

    SvaraRadera
  4. Hej och tack för alla gulliga kommentarer! Ni är så goa!

    Emma och Anders – Tack! Vad härligt att höra att ni blev nöjda och framförallt att lilla Vilda blev nöjd! Lycka till med resa och tillskottet! Ha det så jätte gott!

    Skorna är ett ständigt dilemma. Och man är ju lite småstressad när man ska ut och handla. Och dessutom verkar ju ICA Maxi har flyttat på precis allt, så nu hittar man ju ingenstans. Jag höll på att bli galen =D

    Tur att du hitta din sko! Jag tror att jag ska stanna till i informationen någon dag och höra om någon hittat den. Vi borde väl förresten ses någon dag så du får din skyltar? Bättre sent än aldrig haha.

    Kram på er!

    SvaraRadera
  5. Hej! Vilket fina golv du har valt. Ska bli spännande att se slutresultatet! Ha en fin dag! Jag tror moroten ramlar av idag också, här står temperaturen på +0,5 . Kram Anna

    SvaraRadera
  6. Åhh så söta bilder på dom små liven <3
    Har inte hunnit skickat skivorna än, väntar på att den 3 ska komma ut, sen skickar jag så ni får alla som hör i hop :)

    Kram hoppas allt är bra med er, hälsa alla kram saknar er !

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad