Bakgrund

torsdag 6 januari 2011

Växasäng, bräda och doppall

Ovan ser ni lite bilder på en växasäng som har reserverats för en
gullunge.
Hoppas Anders med familj tycker om den!

Brädan är ett pris i en utlottning hos Vi-i-villa-bloggaren Sara.
Hon lottade ut mina brädor vid advent, och en av vinnarna önskade sig den här.

Den kommer som ett brev på Posten :)


Doppallen är en present till lilla Lisa som döps på lördag.
Jag har skrivit Siv Anderssons vackra dikt på den.

Under besöket i Eskilstuna i mellandagarna, besökte vi Gamla stan och små charmiga shabby chic affärer. Jag köpte den här marimekko-inspirerade skålen i något som ser ut som fattigmanssilver. Den får stå på farmors fina silverbricka tillsammans med några ljus som brinner så mysigt om kvällarna.

loppis hittade jag dom stora och söta kottarna, visst är dom hur gulliga som helst? Jag lade dom i skålen tillsammans med några fina julgranskulor. Och i övrigt har julen vänt här hemma. Nu behöver vi undan med allt som vi kan inför renoveringen nästa vecka. Med fyra barn, en stor hund och två vuxna känns huset alldeles för litet. Att min "hobby" dessutom innefattar att omge mig med stora möbler gör inte saken lättare :) Fasiken att man inte fastnade för frimärkssamlingar istället som inte tar så mycket plats.

Idag har vi hälsat på min syster som fyller år imorgon. Min svåger är ju som sagt tidigare bagare, så när man kommer dit på kalas får man passa sig. För det är nybakade kanelbullar, tårtor, kakor och dagen till ära även semlor. ja ja. Men jag har frikort när jag hälsar på där. Man måste få unna sig lite gott ibland utan att räkna kalorier.

Eftersom Wilma fick sova över hos sin morfar ikväll, och alla andra i familjen också är borta, så har jag fjärrkontrollen för mig själv. Jag ska sätta på den här underbara serien och bara mysa! Jag hade lite förutfattade meningar innan jag började titta på den, men nu är jag fullständigt fast! Det är sååå bra!

Många kramar till dig från mig

2 kommentarer:

  1. Sängen ser helt fantastisk ut, ska bli så kul att hämta dom på söndag:)

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Vilka vackra saker du gör! Så mysig blogg också! Jag kikar snart in igen :))

    Kram Jenny

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad