Bakgrund

måndag 3 januari 2011

En sänggavel, en växasäng och en kista
Svarvad sänggavel med krön har blivit färdigt. Visst är det helt fantastiskt fint? Goodnight Sweetheart har jag skrivit på det. Passar en dubbelsäng. Finns till försäljning, maila vid intresse till veronicis@hotmail.com eller ring på
076-322 31 35 vid köp eller reservation. Pris: 2 890:-
* S Å L D *

Växasäng till en sötnos. Passar som första säng efter barnets spjälsäng och kan sedan hänga med i många år i och med att barnet växer. Finns till försäljning, maila vid intresse till veronicis@hotmail.com eller ring på 076-322 31 35 vid köp eller reservation. Pris: 2 190:-
* S Å L D *

Kista, i en låg och lättplacerad modell. All you need is love. Kanske passar i ett sovrum eller i ett barnrum där man kan använda den för förvaring. Finns till försäljning, maila vid intresse till veronicis@hotmail.com eller ring på 076-322 31 35 vid köp eller reservation. Pris: 1 900:-Hej alla kära bloggläsare och vänner, här kommer årets första hälsning från mig till dig. Nyårsafton har passerat, jag hoppas att ni fick det bra med mycket god mat och fyrverkerier.

Här hade vi det väldigt lugnt, det var bara jag och Jeppe och våra två yngsta barn hemma. Tonåringarna hade andra planer än att sitta hemma och fira in tolvslaget med "mamma" och "pappa" :) Vi lagade i alla fall räkcocktail till förrätt, oxfilé med potatiskaka och balsamicosky till varmrätt och sedan Leilas semi-freddo (glass) med pistagenötter och hallon till efterrätt.

Vi tittade på Grevinnan och betjänten och sköt några raketer. Sedan nattade vi barnen och jag och Jeppe blev sittandes själva med lite mousserande på kvällen.

För mig har nyårsafton har något lite tungt över sig också. Jag drabbas inte av ångest, men jag tycker nog att man ska ägna den kanske lite åt eftertanke. Tycker om att summera året. Jag och Jeppe brukar alltid köra årets tre bästa och årets tre sämsta. Då ska man försöka att tänka igenom det bästa som hänt och sedan det sämsta.

Jag behåller mina sämsta för mig själv, men mitt bästa var att vi "fick" en väldigt go tjej som flyttade in hos oss och som jag håller väldigt varmt om hjärtat. För eventuella nya läsare så är vi ett familjehem och berikas därför med dessa härliga ungar. En annan väldigt rolig sak som hände är att jag numer är egen företagare. Det är en häftig känsla.

Jag hoppas att ert 2010 blev så bra som det bara kunde. Och nu ser vi fram emot 2011 och allt spännande som kommer att hända. Jag önskar dig allt det bästa och hoppas att du vill fortsätta följa mig här på bloggen.

Kramar/Veronica

6 kommentarer:

 1. Det låter som ni haft en fin nyårshelg. Stämmer bra med hur vi själva hade det - lugnt tillsammans med närmaste familjen och grannfamilj. Skönt att yngsta tonårssonen valde att stanna hemma med några kompisar - det var guld värt och kändes tryggt. Visst är det väl så att nyår för med sig många blandande känslor. Samtidigt som det är extra festligt känner jag också alltid lite vemod när vi lämnar ett innehållsrikt år och ett nytt väntar med allt vad det innebär. Önskar dig och din härliga familj God fortsättning och ett stort Lycka till med ditt företagande! Kramar från Ann-Britt med familj

  SvaraRadera
 2. Hej Ann-Britt, det är så roligt att höra ifrån dig. Låter som att du också haft ett lugnt och skönt nyårsfirande!

  Jag hade tänkt att hinna med en julklapp till dig men jag hann inte klart. Det kommer en present till dig på posten inom ett par veckor. Jag såg att du var med och tävlade och jag höll tummarna för dig :) Men tyvärr kunde jag inte vara med och påverka, men jag kände ändå att jag ville att du skulle ha en. Så brädan kommer! Skicka din adress till mig, för jag tror inte jag har den.

  Många kramar och ta hand om dig och de dina!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Ja jag kommer att följa dig på bloggen. Du målar så fina möbler så det är helt sjukt! Ser att du har pallen jag beställde av dig på din header. Elins pall. Vad kul! Ja det är inte så konstigt att du kunnat starta eget med tanke på allt du målar. Vill önska dig ett gott nytt år och lycka till med allt du tar för dig! Mvh Anna

  SvaraRadera
 4. ..här har du mej, som du redan vet och jag stannar nog ett bra tag till ;)

  Jag känner lite som dej inför just nyår. Lite som om de gammla ska bli glömt. vill bromsa tiden en aning emellanåt. för att inte missa en endaste detalj.. Men ändå en lättnad över att de finns en möjlighet till nystart och förädring.

  Hoppas ditt/erat 2010 ändå var så bra de bara kunde...och att 2011 bara blir ännu bättre ;)

  SvaraRadera
 5. Älskar din blogg, man får ett sjukt "vill-ha" begär när man kikar in! Vill ha allt =)
  God fortsättning!

  SvaraRadera
 6. Ville bara tacka er för alla fina kommentarer! God fortsättning till er också, hoppas året blir toppenbra! Kram/Veronica

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad