Bakgrund

onsdag 20 april 2011

Nyrokokostolarna


Nu har jag sytt färdigt alla stolar. Samtliga baksidor fick prydas med rosetter. Dom är så otroligt söta, har fått så mycket fina kommentarer om dom av folk som hälsat på här hemma.

Jag har en grupp med stolar, varav två stycken är reserverade och fem fortfarande finns till försäljning. Dessa går att köpa styckvis för 1 000:- eller samtliga för 4 000:- Maila eller ring vid köp eller reservation av stolarna, 076-322 31 35 eller veronicis@hotmail.com


I målarverkstan står ett runt rokokobord som snart blir klart. Det skulle passa så fint till dom här stolarna. Maila eller ring vid intresse, annars kommer det snart ut på bloggen till försäljning.

Här kan du se fler bilder på stolarna. Samtliga stolar har fått nya skumgummidynor och nytt fint beige smårutigt kvalitetstyg med volang.

Tomten i år önskar jag mig en stor herrgård med plats för matsal :) Tills vidare får vi hålla ut hela familjen här hemma. Men finns det hjärterum så finns det.

Kram/Veronica

8 kommentarer:

 1. 1000:- för en stol???

  SvaraRadera
 2. Men vad ska man säga nu då, helt underbara.
  Hoppas på att vinna på lotto nu :)

  Fantastiskt fina stolar!

  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 3. Vad gullig du är Yvonne!

  Anonym, ja priset stämmer. Och det är väl inte i överkant med tanke på att en orenoverad stol ligger runt 500:- Materialkostnaden har blivit hög och det ligger många många timmars arbete bakom. Så det blir i stort sett en plus/minus affär för mig.

  SvaraRadera
 4. Det förstår jag och det var inte så jag menade :) Du är värd varenda peng, för du är superduktig! Klart man måste ta betalt för det man gör.
  Massor av kram igen :)

  SvaraRadera
 5. Hum... såg att du svarat på anonym och inte mig :)
  Klart man ska ha betalt för många timmars jobb, säger jag med nu till anonym :)

  Kram Y

  SvaraRadera
 6. Haha :D Vad gullig du är Yvonne!

  Och Anonym, du kan ju köpa hela setet då betalar du ju bara 800:-/stol *blink-blink*

  SvaraRadera
 7. Det här var dom finaste stolarna jag någonsin sett!!Har tittat på dom flera gånger:o) Du har inga fler på gång?

  Mvh Annica i Skåne

  SvaraRadera
 8. Hej Annica, jag har en del av dom här stolarna kvar, vad roligt att du tycker om dom. Du kan maila mig om du vill göra en beställning så kan jag fixa det antal du vill ha.

  Maila ljusarumidalarna@gmail.com så kan vi fortsätta dialogen där : )

  Kram/Veronica

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad