Bakgrund

tisdag 5 april 2011

Fotografering av barnenIngelaAteljé stor & liten har fotat mina barn vid flera tillfällen. Jag har alltid varit lika nöjd med bilderna. Så när hon var på Ica Maxi igen under helgen åkte vi dit för att få barnen fotade. Det känns så enkelt att bara komma som man är. Egentligen skulle vi väl lagt ner lite tid på att sätta på finaste klänningarna och diademen, men jag tycker det är charmigt att få dom här vardagsbilderna också.

Hon fotar gratis och sedan får du ett helt album att välja och vraka bilder ifrån. Och även fast det kostar en slant så har jag aldrig ångrat en sekund att jag köpt bilderna. Tillfällena kommer ju aldrig tillbaka. Och jag tyckte att det var ju alldeles nyss vi fotade Clara, men när jag jämför bilderna så ser jag att hon var ju jätte liten förra gången :)

Ser ni Wilmas blåtira? Det är faktiskt jag som är orsaken till den *skäms*. Vi hade en dansuppvisning här på golvet för pappa och Clara. För att skämma ut mig lite extra så kan jag meddela att jag hade en röd djävulsperuk med horn på mig och headbangade när Wilma sprang precis intill mig. Vi blev rejält knockade och ramlade åt var sitt håll. Stackars liten.

Kram/Veronica

2 kommentarer:

  1. Jätte fina kort!! Jag brukar ta kort på barnen med studio apelsin, blir fina spontana kort.

    / Kia

    SvaraRadera
  2. Åhh vilka små sötisar !! hälsa <3

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad