Bakgrund

fredag 8 april 2011

Nyrokokostolar
Det här har jag och svärmor roat oss med senaste dagarna. Det är en blandning med nyrokokostolar som vi målat, shabbat och sedan klätt om.

Dom äldsta stolarna är förmodligen ifrån 1870-talet och ett par från början av 1900-talet. De äldsta är stoppade med halm. Samtliga stolar har fått nya skumgummidynor.

Dessa är målade och lackade och tyget är nyinköpt. Volanger pryder samtliga dynor. Nu syr vi banden för på baksidan av ryggstödet ska det knytas stora härliga rosetter i samma tyg.

Tänk om man hade ett stooort hus med matsal. Dessa smyckar upp vilket rum som helst.

Imorgon får ni se samtliga stolar i hela uppsättningen och med rosetterna. Dessa kommer att finnas till salu eller för reservation och jag kommer att sälja dessa antingen styckvis eller i ett paket. Det finns totalt 7 stolar.

Kram/Veronica

3 kommentarer:

 1. Näe Veronica, nu får du sluta! Jag kommer att bli en fattiglapp annars. ;o) Vilka bedååååårande stolar. Nu blev jag allt kär igen! Vad kommer de att kosta styckvis?

  Kram, en av dina största beundrare, Järna-Caroline :o)

  SvaraRadera
 2. Du är så gullig Caroline jag är också kär i stolarna! Dom kommer att kosta 750:- styck eller 5 000:- för alla sju.

  Ha en skön helg vi hörs snart! Kram/Veronica

  SvaraRadera
 3. Herregud vad duktig du är! Du kan ju sy också! Håller med föregående talare att de är hur söta som helst. Det var ett tag sedan jag var in till dig så nu sitter jag och kikar på äldre inlägg. Ha en fortsatt fin kväll! MVh Anna

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad