Bakgrund

torsdag 14 april 2011

Bräda och canvastavla

Idag har jag hört att det ska bli riktigt varmt och soligt! Jag funderar om det är dags för premiärgrillningen. Jag längtar efter att tillbringa eftermiddagarna ute på altanen och att kunna sitta ute och äta middag och läsa böcker och måla varenda kväll.

Här får ni se bilder på en bräda och en canvastavla. Brädan ska min kära vän Frida få och ge till sin mamma i present. Och canvastavlan finns till salu om någon är intresserad. Tyckte om citatet. Ibland känns det som att det vore bra om vi alla pratade lite mindre och lyssnade lite mer.

Det påminner mig lite om en av mina favoritböcker "Fyra grundstenar till ett bättre liv" skriven av Don Miguel Ruiz. En av grundstenarna är "Var sann i ditt tal". Han påstår att är man alltid sann i sitt tal så får man en styrka och kraft när man möter komplicerade människor och når en inre frid.

De andra tre grundstenarna är "Ta ingenting personligt", "Ta ingenting för givet" och "Gör alltid ditt bästa".

Detta får bli dagens boktips till er som inte läst den, den ser ut så här.

Kram/Veronica

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Canvastavlan köper jag ögonböj! Den vill jag ha :-) Gillar citatet! Kommer å hämtar den i helgen i så fall med kontanter :-)
  Kramar Linda

  SvaraRadera
 2. Då har vi samma favoritbok Veronica! Den boken ger mig så goda råd, varje dag. Verkligen ett stöd när man känner sig lite vilsen i tillvaron.
  Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad