Bakgrund

lördag 16 april 2011

Lördagen i bilder – bistudieVilken fantastisk lördag vi har haft! Jag som hade räknat med en massa stress, fick istället tillbringa en hel dag ute i solen med mina kära familj. Fika, små jordiga tussilagor och en studie av en humla.

Den stackarn var lite halt och låg på verandan. Perfekt för att testa nya objektivet på. Så jag tillbringade en bra stund med att ligga på golvet och fota den stackarn från olika vinklar och vrår. Och jag är imponerad, man kan till och med se lite smuts i pälsen, som inte går att se med blotta ögat.

Nu börjar det bli kväll för småttingarna så jag ska göra en kopp kaffe och måla om två lampfötter som jag köpte igår på marknaden. Inspirationen flödar, jag fick något drömskt i blicken för en stund sedan och gav Jeppe en blyertsskiss på hur vi skulle kunna flytta om kylen och frysen och bygga in det med pärlspont. Han övergav mig direkt och gick och lade sig i fåtöljen med ett glas whiskey. Jag får bearbeta honom lite så får jag kanske som jag vill lite längre fram :)

Kram/Veronica

2 kommentarer:

  1. Känner igen det där! Sambon bara suckar när jag kommer med mina planer, han vill/orkar inte lyssna. Ser bara allt jobb framför sig.: )

    Ha en toppen kväll!
    / Kia

    SvaraRadera
  2. Du verkar ha fått tag på ett jättebra objektiv! Vad gulligt att se humlans päls! Haha, jag har inte tänkt på att humlor har päls. Ja du får bearbeta Jeppe ett tag så får du nog din vilja igenom ;) Ha en fin kväll! Mvh Anna

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad