Bakgrund

fredag 22 april 2011

Fredagen i bilderLångfredag var rätta ordet. Sällan har en fredag känts så lång som idag... Jag var uppe tidigt med småbrudarna och drog sedan iväg och handlade på Maxi vid 8-snåret. Sedan direkt iväg till gulliga Marielle och gjorde en fransförlängning.

Sedan har dagen varvats med besök, av vänner, släkt och trevliga samtal med min rara granne Lena. Vi har planterat i rabatten, gjort ett "mini-påskbord" och läst. I stort sett har jag suttit ute i solen och latat mig med tidningar hela dagen känns det som.

Och då blir dagen väääääääldigt lång! Men välbehövlig. Jag har kört på lite hårt på sistone, som jag alltid har en förmåga att göra när jag tycker att något är väldigt roligt. Sedan symaskinen dammats av igen så har jag suttit vid den ensam på kvällarna vid lampans sken och trampat på pedalen i högsta fart. Sent igår kväll sydde jag klar vimpeln som ni ser på bilden ovan. Vet inte vad jag ska sätta den ännu, men eftersom jag ville få upp den direkt (ja jag är ju så där, vill att allting ska ske så fort som möjligt) så tog jag spikpistolen och häftade fast den direkt i råsponten i hallen utanför badrummet.

Hoppas att ni haft en underbar dag och jag önskar er alla en fortsatt glad påsk! Det betyder mycket att ni hälsar på här och all fin positiv respons jag får i form av mail och kommentarer. Det är det som gör det så roligt.

Men nu ropar John Blund på mig (och klockan är inte ens 22 hihi)
Många kram/Veronica

1 kommentar:

  1. Glad Påsk.
    Ica Maxi var jag också på, på morgonen långfredagen. Var mycket bättre än som jag tänkt på eftermiddagen på skärtorsdagen när alla andra var där efter att jobbat halvdag.

    Kram Kia

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad