Bakgrund

onsdag 6 april 2011

Kafferep

Vi har finbesök här nu av min kära svärmor som bor i Eskilstuna till vardags. Och hon hade med sig en varsin gottepåse till mina snåtjejer som deras gammelmormor Ingrid (Jeppes mormor) virkat.

Har ni sett något så sött? Jag har väl aldrig sett på maken, tänk er ett fint våningsfat i barnrummet med handvirkade godsaker. Jag håller på att planera in ett litet café till tjejernas rum med små hyllor i konsoller och ett litet fikabord med servis. Dom här kommer att bli så fina där.

Bakelser, rån, tårtor, cupcakes, dammsugare och chokladbollar går att beställa. Kontakta mig vid intresse och prisuppgifter. Vilken underbar present med en cellofaninslagen liten påse med en blandning bakelser. Och inga hål i tänderna får man heller och 100% fria från kalorier : )

Ha en fin dag!
Kram/Veronica

3 kommentarer:

 1. Underbara! Jag har något liknande som jag köpte på Södertuna slott i Gnesta. Men de här virkade sötsakerna var ännu finare, mer naturtrogna än mina. Så, ja tack, jag vill gärna utöka min samling med fler och beställer gärna! Mejla när du har tid! Kram Caroline i Järna

  SvaraRadera
 2. De var verkligen jätte fina!!
  Duktig hon är.

  /Kia

  SvaraRadera
 3. Åh vilka fina och frestande godsaker! Duktig gammelmormor flickorna har.
  Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad