Bakgrund

lördag 5 mars 2011

With love from my kitchen

Ja den senaste dagen har ni inte fått sett så mycket skapande och målande härifrån. Hoppas att det även kan roa er kära läsare med lite bilder även om det inte är så pyssligt. Ni är några trogna läsare som brukar lämna en rad här, och det skulle vara roligt att höra vad ni vill läsa om här på bloggen. 90 000 besökare har jag haft här – vilket jag kan se på statistiken trots att min räknare slutat fungera.

Vill ni bara se vad jag skapar i möbelväg? Tråkar jag ut er med bilder på mitt hem och min vardag? Jag har hela tiden blandat dessa bilder, kanske har jag blivit lite mer personlig på slutet. Men så länge jag får positiv feedback på bloggen så kör jag på i samma stil.

Så istället för att låta bli att uppdatera nu under helgen så får ni se lite bilder ifrån kalaste igår. New York Blueberry Cheesecake a´la Leila fick det bli. Den är helt obeskrivligt god. Och sedan blev det även en marängtårta, för det var många goda vänner och familj som kom och hälsade på. Tusen tack till er, Jeppe hade en så lyckad födelsedag.

Idag är jag hemma med de tre äldsta barnen, vi ska sikta in oss på en skön lördag. Hoppas att du får detsamma och tack för alla goa mail och hälsningar jag får. Det är helt fantastiskt.

Kramar/Veronica

4 kommentarer:

 1. Hej Veronica! Din blogg är helt fantastisk! Ger så mycket inspiration på många områden. Helt underbara möbler, sååå fint hem som är så roligt att få ta del av. Blir oxå så varm i hjärtat av när du skriver om familjen o hur ni prioriterar barnen, ger även det inspiration. Så snälla, fortsätt precis som du gör! Goa kramar Kathrine (Göteborg)

  SvaraRadera
 2. Ser ut att vara helt sjukt goda tårtor! Leila är ju så duktig och det ser du ut att vara oxå ;) Jag älskar din blogg som den är nu. Det är mycket målade möbler blandat med din fina inredning. Ha en fin kväll! Mvh Anna

  SvaraRadera
 3. Vad gulliga ni är. Tusen tack *varm-i-hjärtat* kram/Veronica

  SvaraRadera
 4. Du har en perfekt mix i din blogg Veronica. Allt fint målat tillsammans med lite personligt och familjärt. Det känns som att jag känner dig och tycker om dig, fast vi aldrig träffats!
  Kram Lena i Blge

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad