Bakgrund

söndag 20 mars 2011

Dopbräda och Välkommenskylt
Hoppas ni haft en skön helg! Vi har varit mest hemma. Clara var lite krasslig på fredag natt, så på lördagen gjorde vi inte många knop. Eftersom vi turats om att vara vakna med henne så turades vi även om att vila lite på lördagen.

Annars har vi hunnit med videokväll, god mat och pyssel. Jag och Wilma ägnade lördagskvällen åt att göra fjärilar av glasspinnar (med glasspinnen i mitten och urklippta vingar av styvt papper i olika färger dekorerade med pärlor och glitterlim) och idag har vi målat lite akvarell. Alla mina flickor tycker om att måla, och jag försöker att få dom att odla det intresset genom att låta dom prova olika typer av färger, dukar eller papper. Idag testade jag att måla med akvarell i tub. Det var fantastiskt roligt och lättarbetat. Annars använder jag bara små kuber med akvarellfärg vid dom få tillfällen jag målar i det materialet.

Ett par skyltar har jag fått klart också som ni ser. Både en doptavla och en välkommen-skylt. Vill du beställa en egen skylt mailar du till mig på veronicis@hotmail.com med info om vad som ska stå. Skyltarna kostar 375:-

Hoppas att ni haft en skön och solig helg. Jag höll på att smälla av när snön bara vräkte ner i fredags. Men nu är det på väg bortåt igen och jag har hört att vi ser fram emot en vecka med en massa sol.

Jag har fått utmaningar ifrån tre personer med egna bloggar. Det är spännande att läsa mer om er, men jag tyckte att det var svårt att formulera mina egna svar. Men jag gör ett försök. Utmaningen bestod i att skriva åtta saker om mig själv.

• Jag har fyra fobier; ballonger (för att den kan panga mitt framför mig), tält (jag tror att vi kommer att bli attackerade av någon galning), badhus (vet inte varför, men jag är livrädd för att jag ska halka på de blöta stengolven) och tandläkarbesök. Jag är också livrädd för att min rädsla ska smitta av sig på barnen så därför går Jeppe med barnen till tandläkaren.


• Under ca 3-4 år jobbade jag extra som arbetsledare på en Mcdonaldsrestaurang i Stockholm. Jag tycker fortfarande att det är ett av dom roligaste jobb jag haft.


• Jag älskar att baka och skulle jag sadla om skulle jag bli konditor – eller jurist. Det senaste gärna i kombination med barn och ungdomar.


• Jag läser alltid minst ett par böcker åt gången och i perioder avverkar jag flera böcker i veckan.


• Jag har jobbat med min personliga utveckling konstant sedan jag var 14 år, genom böcker och liknande. Vid ett tillfälle har jag faktiskt träffat en av mina underbara idoler Kay Pollak, jag glömmer aldrig det mötet.


• Jag har pluggat i 16 år varav 3 år i england.


• Många beskriver mig som den "lugnaste" person dom känner. Ändå kan jag aldrig sitta still och göra inget.


• Jag tror att varje människa du möter är utsänd för dig att öva på.


Kram/Veronica

4 kommentarer:

 1. Men vad roligt. På ett vis känns de ju som man redan känner dej..när man följt bloggen ett tag nu. Men, självklart gör man ju inte de.

  Extra roligt när du delar lite mer av dej själv!

  SvaraRadera
 2. Så kjekt å lese, og så nydelige skilt du lager!
  Ha en strålende fin dag!
  Klem

  SvaraRadera
 3. Åh vilken fin, du fixar helt underbara möbler brädor osv.
  Jag målar om en byrå hemma just nu, men den blir inte alls så där bra. Har nog inte tålamod nog :)

  Skriver du alla texter förhand? Spraymålar du eller använder du pensel/roller?

  Tack för en jätte bra sida.

  Mvh Yvonne

  SvaraRadera
 4. Hej och tack för era gulliga hälsningar!

  Yvonne till dina frågor så textar jag alla möbler och brädor för hand. Jag målar med en tunn pensel. Möblerna har jag både färgspruta, pensel och slipmaskin till. Det beror lite på vad kunden i fråga vill ha. Använder aldrig roller på möblerna eftersom ytan lätt blir så räfflig.

  Kram/Veronica

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad