Bakgrund

tisdag 1 mars 2011

TisdagsflirtOm några månader fyller Zigge 1 år, närmare bestämt i maj. På första bilden så ser ni hur liten han var när han kom, och nu är han en stor kille. Fortfarande valpig men större än vad han tror själv. Vår lilla gullegris. När jag tog kort på honom idag så lade han till med en charmig flirtig min. Tyckte det såg så gulligt ut!

Kram/Veronica

3 kommentarer:

 1. Haha, misstänkte att ni måste ha hund utan att veta om det. Vår "galna" dvärgtax Dumle nosade som besatt på linneskåpet precis när vi hade tagit in det och vi undrade alla vad det var han vädrade? :o)

  Nu är mitt fantastiska skåp på plats och fyllt med, nä inte lakan, men kläder. Och jag är så glad över att det sväljer så mycket. Tänk vilken ynnest att få lägga sig varje kväll och få titta på detta mästerverk det sista jag gör innan jag släcker lampan och därtill få vakna varje morgon och mötas av dess skönhet. Kan man vara kär i en möbel?

  Många varma kramar, med stort hopp om vår, Caroline i Järna

  SvaraRadera
 2. Haha, vad roligt! Vovvarna har koll på läget! Mysigt med en liten dumle hemma : )

  Vad roligt att du är så nöjd med skåpet och att du redan fyllt det med kläder. Det värmer så att höra!!! Fick du förresten mitt mail med länkarna till pdf-filerna? Jag vet inte om det funkade, men jag hoppas det.

  Nu hoppas vi på vår ja, det står inte på nu! Jeppe fyller år på fredag och jag vet att efter hans födelsedag så brukar det vända. Och jag fyller i slutet av november och det är precis då vintern brukar komma. Längtar efter lite sol nu! Ta hand om dig, hoppas vi hörs snart igen! Kramar/Veronica

  SvaraRadera
 3. Vad bra att du påminde mig, hade alldeles glömt att vidarebefordra. Nu är det gjort! Ledsen för att jag inte har gett dig feedback på det du skickade. Jag kikade lite själv då när det kom och allt såg jättefint ut, sådär stilrent som min mamma brukar gilla. Så fort det dyker upp något passande har hon sagt att hon gärna testar dig. Hon litar på mig när jag säger att du verkar väldigt duktig. :o)

  Då bestämmer vi att det vänder efter fredag! :o) Ikväll när vi promenerade med vår hund och mammas, som är bror till Dumle, var det glashalt igen. Halkan är något av det värsta jag vet. Ja, Dumle är en go liten krabat men med enorma vaktinstinkter. Utomstående bör inte försöka klappa om jag säger så. Vi fick verkligen kullens "värsting". Men oj vad mycket kärlek vi får.

  Glöm inte att kolla efter liten kista för skor, och jag väntar med spänning på din hatthylla. Låter mycket fint det du beskrev med krokar.

  Nä, nu är det hög tid att sova. Blev lite sent ikväll då dottern har haft party, ff såklart! :o) Vi fick kampera hos mamma som bara bor ett par hundra meter bort.

  Vi hörs snart igen! Kram Caroline

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad