Bakgrund

söndag 6 mars 2011

Söndag igen
Veckorna går och söndag är här igen. Vi befinner oss på hemmaplan idag, Wilma har besök av en gullig kompis och vi har ägnat förmiddagen åt att rita och pyssla. Vi har även lekt melodifestivalen och alla nallar och dockor har suttit publik när tjejerna har uppträtt.

Den här söta tallrikshållaren hittade jag på Inspiration häromdagen. Tyckte att den var så fin, och sedan var inte priset hutlöst heller (tror det var 219:-). Har man inte tallrikar i den så tänker jag att man ju även ha den som ett kakfat med en tallrik på varje plan.

Dom här zinkkrukorna hittade jag längst in i utrymmet för krukorna. Det blev till att damma av dom igen, känner igen dom, från IKEA? Tyckte att det passade bra :)

Hoppas att solen skiner på er idag!
Kram/Veronica

4 kommentarer:

 1. ...men så trevligt att du hittade till mig, så att jag fick chansen att titta in hos dig!!! :)
  Vilken mysig blogg du har, med fina bilder och läsvärda tankar!!!

  Hoppas att du får en skön och trivsam dag!!!
  KRAM♥ Maria

  SvaraRadera
 2. Hej och tack för titten hos mig. Jag var i Kupolen dag, vi åkte ju förbi när vi for till falun och grabben.. ska kika runt lite här hos dig nu. Kram Annica.

  SvaraRadera
 3. Härliga köksbilder du bjuder på! Kul att få se lite mer av ditt hem :)

  SvaraRadera
 4. Hej igen, det var inte så mycket folk alls och vägarna var inte alls mycket trafik på, kändes som om alla satt hemma framför TV:n :-)Nu har jag kikat runt hos dig.
  Såå mycket fint du målar, vi har ungefär "samma" stil och smak! kram Annica

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad