Bakgrund

torsdag 3 mars 2011

Sänggavel – Side by side
Har funderat lite över alternativa texter som skulle kunna passa på en sänggavel. Side by side – heart by heart fick det stå. Sida vid sida – hjärta mot hjärta.

Den här har kurvig form med blomdekor och ornament. Som gavlarna jag brukar göra så passar den här att stå bakom madrasserna direkt mot väggen. Jag har hört talas om många olika konstallationer, att man även kan skruva upp den på väggen, eller ställa två klossar under vardera "tass" på sängen om man vill ha upp den högre. Här hemma så passar den att stå bara bakom madrasserna.

Passar en 180 madrass (eller 2 x 90 cm).

Den finns till salu, maila veronicis@hotmail.com eller ring 076-322 31 35 vid köp eller reservation.

Kram/Veronica

2 kommentarer:

 1. Hej! Vad kreativ du är! Jag ska bli mer så i år, det är mitt nyårsmål. : )

  Hur mycket rottis är Zigge? i beteende alltså. De är ju rätt pratiga och folk som inte vet tror att vår Zigge är arg. Vilket inte är fallet och svansen går som en propeller.
  N som är uppväxt med Zigge har inte vett att vara rädd för honom, som man kanske skulle vara om man inte kände honom. Inte rädd kanske men ha respekt i alla fall. När hon var mindre kunde hon bli så arg när han tagit hennes saker och hon slet bara tillbaka sakerna eller försökte putta bort honom (inte lätt). Lite kul att se hur de beter sig tillsammans, han går förbi och ger dem en puss och de tycker han är äcklig som slickar på dem. : )
  Men visst det är mycket jobb med dom också, de ska aktiveras och så.
  Nu när vi varit uppe och åkt skidor så har Zigge sprungit bredvid när vi åkt skidor, till och med efter skotern, allt för att få vara med!

  Har du fler frågor får gärna maila mig!
  kia@modins.nu

  Kram kia

  SvaraRadera
 2. Hej vän!
  Pratade med Jeppe för nån dag sen, verkar vara fullt fart på "ljusa rum", vad roligt att det går så bra!! Nu har jag en idé om vad det kan stå på hallmöbeln som jag har reserverat: "Lycka är att ha livslust". Den tycker jag är fin! Livslust kan man ju få av olika skäl, beroende på vem man är och vad man uppskattar.

  Jag åker till Åre på söndag och blir borta en vecka. Om det passar så kommer jag gärna förbi före eller efter det... Vore kul att träffa er :-)

  Kramar Linda D

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad