Bakgrund

lördag 5 mars 2011

Lördagsmys


När man har många barn har jag förstått vikten av att se varje barn och ge tid till var och en. Det är inte lätt, vardagen har så många måsten och tiden räcker inte alltid till. Men det kan ibland räcka med att sitta ner vid köksbordet tio minuter extra för att diskutera ett kärleksbekymmer som något av barnen har eller att krypa upp i soffan under en filt och läsa högt ur en bok.

Den här helgen och dagen har jag lagt tid på de tre största barnen och hela eftermiddagen har jag ägnat åt Wilma, min 5-åring. Vi gick på bio som planerat, men istället för Trassel blev det den här. Tycker att det var en mysig familjefilm. Efter det gick vi en sväng på stan, tog en bit mat och sedan bussen hem. Vilka konversationer man kan ha när man kan prata med barnen en och en. Och man har tid att lyssna på ett helt annat sätt.

Nu ska vi snart bänka oss i soffan och se på Melodifestivalen, och jag har hällt upp ett glas vin. Jag dricker väldigt lite, men en sån här kväll lägger jag upp benen på vardagsrumsbordet och njuter. Jeppe jobbar dygn så han slutar inte förrän imorgon bitti och den minsta lilla 2-åringen är kvar hos farmor och farfar helgen ut.

Kram/Veronica

4 kommentarer:

 1. Vad mycket fint du skapar! Har också sett Hotell gyllene knorren med sonen, en bra film för både små och stora :) Ha en fortsatt trevlig lördagskväll.

  SvaraRadera
 2. Hej !
  Tack för kommentaren så jag hittade till dej :-)
  Ojojoj vad mycket fint du målar.......hur sjutton lyckas du få till alla texter/dikter ,de ser ju tryckta ut. Målar du dem med pensel ??? Imponerande !!!
  ha en fin dag.
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 3. Ja, visst är det så att man måste hitta egen tid till var och en. Och vad roliga kommentarer man kan få höra då!

  Om du tittar in till mig så har jag något åt dig.
  Trevlig söndag!
  / Kia

  SvaraRadera
 4. Tack för goa och gulliga kommentarer! Bittan, jag målar med pensel. Det är lite pilligt och mycket jobb och kärlek bakom, men väldigt roligt.

  Kram/Veronica

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad