Bakgrund

onsdag 23 mars 2011

Hjalmars doptavla


Doptavlor görs på beställning. Maila veronicis@hotmail.com vid beställning med uppgifter. Pris: 375:-


Mycket brädor och tavlor har det blivit på slutet. Och nu ska jag istället återgå till att måla lite canvastavlor som jag fått beställningar på.

Igår kväll fick jag ett ryck och målade listerna i sovrummet också. Tänk att man har alltid en lista med saker som man ska avverka. När man har hus så verkar det aldrig bli klart. Men det är väl det som är tjusningen också. När jag är klar i sovrummet så ska jag ta itu med hallen uppe och i trappan. Där ska det också målas om.

Köpte nya Drömhem & Trädgård igår också och då fick jag inspiration till att fixa tvättstugan. Så när vi är klara med alla andra 1000 projekt så ska vi göra om där. Jag ska ställa tvättmaskinen och torktumlaren bredvid varandra och sedan lägga en bänkskiva med diskho ovanpå. Då kommer vi att få mer arbetsyta och det är verkligen något vi är i behov av.

Även om jag tvättar flera maskiner om dagen så kommer jag inte ikapp känns de som. Och det är så tråkigt när man knappt kan röra sig där inne, trots allt så spenderas det ju väldigt mycket tid just där :) Så det blir ett projekt lite längre fram. Måste ju övertyga Jeppe också.

Ha en fin dag!
Kram/Veronica

1 kommentar:

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad