Bakgrund

söndag 10 juli 2011

Söndagen i bilder
Bara några kilometer ifrån där vi bor, ligger Sahlins Struts. Här har vi varit med barnen några gånger. Det är en strutsuppfödning där man tar till vara på så mycket man kan ifrån strutsen, och driver även ett café såväl som slakteri. Man säljer en strutsprodukter i gårdsbutiken, alltifrån dammvippor av strutsarnas fjädrar till glass tillverkade på strutsarnas ägg.

Det är väl värt ett besök. Här finns det några kaniner att klappa, så klart massor av strutsar i olika storlekar (allt ifrån ägg och nykläckta till dom allra största) och en massa roliga leksaker för barnen. Föräldrarna kan lugnt luta sig tillbaka med en kopp kaffe och en morotskaka gjord på strutsägg, medan barnen har roligt i sandlådan med en barntraktor.

En kul familjeutflykt, roligt att fördriva några timmar med ungarna.

Sedan blev det besök och bad ifrån bryggan. Vi skojade innan om att vi skulle knuffa i morfar med kläderna på (han envisades med att spruta ner alla oss med en vattenspruta innan vi kom ner till bryggan). När vi sedan kom ner skulle han busa och jaga Wilma, och innan jag själv hörde det jag alltid skriker "SPRING INTE PÅ BRYGGAN" så hade morfar vurpat i.

Jag var livrädd för att han skulle slagit i huvudet på kanten. Men allt gick bra, men blöta blev vi och speciellt han : ) Skrattar bäst som skrattar sist. Och av det lärde vi oss återigen att man ska inte springa på en blöt brygga.

Kram/Veronica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad