Bakgrund

lördag 30 juli 2011

Sommarfest och studsmatta

Igår gick min älskade lilla pappa i pension efter att ha jobbat på Posten i ca 45 år. Han började som tonåring och har varit i trogen tjänst ända tills nu. Gissa om han var glad, och det skulle så klart firas.

Vi samlade ihop familjen och åt thaimat och tårta (vilken otippad combo :) Sedan blev det firande hela natten lång.

Wilma fyller snart 6 år. Hon har läääänge tjatat om en sådan här stor studsmatta. Jag har haft hundra anledningar till att inte skaffa en. Vi har för liten tomt, det är för farligt, det är för dyrt, någon kommer att vricka handleden, Clara är för liten, vart ska vi förvara den över vintern, ingen kommer hoppa på den för dom kommer tröttna etc.

Men igår hittade vi en på ÖoB för ett kalaspris (1 499:- för 3,05 studsmatta inkl skyddsnät). Så hon fick en för tidig födelsedagspresent igår. Men jag tror nog att det egentligen blev en present till hela familjen. Oj vad kul vi har haft senaste dygnet. Den har varit i konstant gungning. Och barnen i närheten kommer hit och hoppar (till Wilmas stora lycka) men även alla i familjen och även dom stora barnen (inklusive Jeppe).

I natt bäddade Jeppe ute på studsmattan för han och Wilma skulle sova på den :) Vi får väl se hur det blir med det, men än så länge ligger dom där. Det kanske inte var så dum investering ändå för lycka är ju att se barnen lyckliga : )

Kram/Veronica

1 kommentar:

  1. Vad mysigt ni har det! Era söta flickor lyser av sommar-lovs-ledighet-lycka! Och studsmatta, det är nog ändå en bra investering med tanke på all glädje, motion och inte minst tid av utevistelse den ger. Själva har vi just i veckan rensat i förråd här hemma och lagt ut en del på Blocket. Studsmattan var faktiskt den som gick först! Och det värmde mitt hjärta att se glädjen hos den familjens barn när de åkte härifrån glatt vinkandes i baksätet!

    Ha det fortsatt bäst!
    kramar
    Ann-Britt

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad