Bakgrund

måndag 11 juli 2011

Sköna sommar...


Nu är vi verkligen inne i sommarlunken. Det blir ingen ordning på någonting när det kommer till tider och rutiner i vardagen. Frukosten blir en brunch, middagen blir för sent. Det varvas med isglassar och cykelvändor och ofta ett trevligt besök på eftermiddagen när det blir fika.

Sen orkar ingen med avancerade middagar och vi slänger nåt på grillen. Vispar ihop en sås och fram med burken med potatissallad igen.

Barnen är vakna länge på kvällarna, dom kan inte sova. Det är för varmt eller för ljust. Sedan när dom väl däckar av så sover dom naturligtvis längre på morgonen och så går det runt.

Dom senaste nätterna har dom sovit oroligt och vandrat mellan våra sängar. Kanske är det värmen. Jeppe har flyttat till soffan framåt 2-3-tiden när han varit stressad för att han "ännu inte somnat och snart är det morgon igen".

Det är inte konstigt att man ofta känner i augusti-september att det är skönt att "komma tillbaka till vardagen igen". Men just nu vill jag bara vara i det här semesterlunket. Än har vi inte tröttnat, nej det har ju bara börjat.

Kram/Veronica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad