Bakgrund

måndag 20 juni 2011

Utställning


Igår hälsade vi på i Furudals bruk. Fullastade med ett stort släp åkte vi upp, nästan hela familjen. Vi fixade och donade tillsammans med gulliga utställare. Det är så roligt att se vad andra kreativa människor hittar på.

Jag har inrett ett stort rum där uppe. Men insåg att jag kan nog åka en vända till och fylla på med mer. Det fanns gott om plats. Vägbeskrivningen missade jag att länka i förra inlägget, så den kommer här. Så här hittar du till utställningen. Det är väl värt ett besök, en fika, och njuta av natursköna Furudal.

Men det har varit intensiva sista dagar. Jag hade svårt att somna igår och komma till ro igen när man gått på högvarv i några dagar. Och vad tomt det blev här hemma när "alla" möbler försvann... Men nu finns det plats för nytt :) Och första leveransen kommer redan idag.

Ha en fin dag alla kära läsare, om ett par timmar får ni se bilder ifrån utställningen.
Kram/Veronica

1 kommentar:

  1. Å vad jag önskar att jag inte bodde i Skåne just nu! Eller att ni ställde ut era fina saker lite närmre mig, då hade jag varit där och spenderat alla skattepengarna haha! Lycka till, hoppas det går jättebra!

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad