Bakgrund

lördag 18 juni 2011

Bråda dagar


De gustavianska lampetterna har idag flyttat hem till min Vän Caroline.Idag har det varit fullt upp, minst sagt. Jag har "jobbat" sedan jag slog upp mina blå runt 08-tiden imorse.

Imorgon ska vi till Furudals bruk för att lämna allt till utställningen. Och även fast jag haft vernissage ett par gånger tidigare, så måste jag vara en obotlig tidsoptimist. Man kan aldrig tro hur lång tid det tar att granska allt en sista gång med noggrann hand. Sätta på prislappar, sortera upp i högar, göra visitkort, signera allt... Vet inte vart den här dagen tog vägen.

Men nu är jag så gott som klar med allting. Jag har en del kvar att göra, ska skära ut mina visitkort t ex, men det får bli morgondagens projekt innan vi åker.

Utställningen öppnar på måndag kl 12:00. Jag kommer att ställa ut vecka 25-32. Då är ni HJÄRTLIGT VÄLKOMNA! Eftersom det är 7 veckor så kommer jag naturligtvis inte att finnas på plats jämt. Men jag kommer att åka förbi med jämna mellanrum.

Däremot så kommer det varannan vecka komma 3 nya konstnärer som kommer att ställa ut sina alster. Så det finns alltid någon på plats. Det ska bli så roligt att se alla andra konstnärers verk.

Jag hoppas att ni vill komma och hälsa på och titta på det jag gör. Vägbeskrivning hittar du här. Under utställningen kan ni titta på flera möbler jag gjort, hitta en massa brädor, kakfat, små blomkrukor och annat smått och gott. Allt till lite lägre priser än vanligt.

Hoppas vi ses i sommar! Nu tänkte jag faktiskt krypa till kojs efter snart 15 timmars "jobb". Imorgon är en annan dag. Då får ni se bilder på allt annat som jag inte orkar ladda upp idag. Godnatt!

Kram/Veronica

1 kommentar:

  1. ja kinay blir ju ett år i mrogon (: så stor blir han ! :D

    ja måste ju ses snart, saknar er!

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad