Bakgrund

tisdag 21 juni 2011

Media

Tänkte bara berätta för er läsare att jag nu skapat en Ljusa Rum sida på Facebook. Du söker på Ljusa Rum i Dalarna på facebook (som om du sökte efter en person) och gillar sidan. Då får du ta del av mina inlägg och foton där.

Jag ska erkänna att jag är en riktig nybörjare när det handlar om det här. Jag hinner aldrig sätta mig in i hur man ska göra. Jag hade gärna velat ha en länk härifrån Bloggen till facebook-sidan, men det övergår mitt förstånd. Kanske någon läsare vet mer.

I övrigt så hoppas jag ni bläddrar i Föräldrar & Barn som kommer ut 28 juni där är min första annonsering med :) Kul det ska bli att se den.

Och idag önskar jag lycka till, till min allra bästa vän Helena som idag gör sin andra arbetsdag på tidningen Mama. Hon formger tidningen så den blir det också att läsa under sommarens varma – eller regniga dagar.

Många kramar
/Veronica


3 kommentarer:

 1. Måtte jo selvfølgelig legge meg til som følger på Facebooksiden din også! Så masse fint, også blir man jo så inspirert! Stå på videre :)

  SvaraRadera
 2. Du är väl den mest kreativa och produktiva människan någonsin, det är som om du svänger ett trollspö och vips så blir allt så fint. Det gick bra på mama idag också :) Trevligt gäng att jobba med. Kram H

  SvaraRadera
 3. Vad gulliga ni är, tack! :)

  Kramar!

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad