Bakgrund

tisdag 28 juni 2011

Linas middagstips





Jag kommer att sakna Linas matkasse i sommar. Men jag antar att man då tar dagen lite som den kommer och att det kanske skulle kännas konstigt att vara hemma och vakta matleveransen när man egentligen vill äta en kall pastasallad eller grilla. Eller kanske inte ens är hemma.

Så idag började vi veckans middag med Tonfisksallad med kamutvete och olivtapenade. Och var fantastiskt gott. Och mättande. Wilma betygsatte "Mamma, kan vi inte äta det här varje dag?"

Det var lite tapasaktigt. Man fick plocka ärtskott (som livsmedelsverket egentligen inte tycker att man ska äta), körsbärstomater, gurka, kokta ägg, tonfisk, brödkrutonger, rödlök, creme fraiche och olivtapenad på sin tallrik. Och det åt vi tillsammans med kamutvete, som jag egentligen inte vet vad det är. Vet inte skillnaden på matvete och kamutvete men det känns ju nyttigt och mättar länge.

Kram/Veronica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad