Bakgrund

fredag 21 januari 2011

Växasäng

Hej alla trevliga bloggläsare,
nu har jag en växasäng till klar. Jag måste säga att det har varit en rykande åtgång på just växasängarna senaste veckorna. Det glädjer mig att ni väljer mina sängar till det käraste ni har.

Den här är som sagt klar nu och finns till försäljning. Maila veronicis@hotmail.com eller ring 076-322 31 35 för intresse eller köp. Kan hämtas här i Borlänge alternativt skickas med Bussgods.

Så var det fredag igen. Vad har ni för planer under helgen? Här hemma jobbar Jeppe dygn med början imorgon klockan 8 och slutar sedan ett dygn senare, alltså på söndag morgon. Känns alltid lite trist när inte hela familjen är intakt på helgerna, men jag och barnen får roa oss på något eget sätt.

Ikväll lagar vi någon god mat. Jag såg på Halv åtta hos mig igår och måste säga att jag blev sugen på vinnarmenyn. Receptet hittar du här. Hon gjorde minipajer med brie och soltorkade tomater till förrätt. Kyckling med ketjap manis till varmrätt och en äggtoddy till efterrätt. Och med tanke på responsen ifrån dom andra deltagarna så tror jag att det var superfint.

Dessutom hade hon väldigt trevligt hemma, gillade det öppna köket även fast jag själv inte vill ha svarta konsoller.

Ha en underbar helg!
Kramar/Veronica

4 kommentarer:

 1. ...jag kan vara din "halvåtta hos mej" gäst om du tillagar den där goda menyn ;)

  Älskar brie...och soltorkade tomater, kyckling går alltid hem och äggtoddy var de länge sen jag blev bjuden på nu! *hahha*

  Kikade också på programmet och de knorrade lite extra i magen på mej

  SvaraRadera
 2. Ja med tanke på gångavståndet så borde jag väl kunna bjuda hem dig på det, =D Tyvärr blev det inte så avancerad fredagsmat som jag hoppats på, men jag återkommer till dig när jag testat det så ska du få veta om det var så gott som du och jag trodde :) Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad kostar en sådan säng? :)

  SvaraRadera
 4. Hej en sådan säng kostar 2 490:-
  Kram/Veronica

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad