Bakgrund

söndag 23 januari 2011

Pinnstol


* R E S E R V E R A D *


Nu finns det ännu en pinnstol till salu. Känn dig som hemma har jag skrivit, visst blev den söt? Jag har ställt den i hallen hemma så länge. Vi får se vart den hamnar som slutdestination men tills dess så njuter jag av den. Känns skönt att komma hem och mötas av värme.

Ring (076-322 31 35) eller maila veronicis@hotmail.com vid köp eller reservation. Pris 495:- kan skickas med Bussgods till valfri ort i landet för 125:-

Hoppas ni njuter av söndagslunk. Jag piffar här hemma men har även njutit av lite morgonmys med tjejerna när vi vaknade. Vi satt på en film en stund och stannade i sängen. Man får passa på att dra sig lite på morgonen när inget dagis och morronstress väntar så fort man slår upp de blå.

Kramar/Veronica

2 kommentarer:

  1. Kollar in på din blogg varje dag och älskar det du gör! Jag har också målat möbler, för eget bruk, ett tag och jag använder en vattenbaserad, matt lackfärg. Måste bara kolla med dig hur du gör för blir det en kaffefläck på bordet så går det inte bort osv. Blir tokig eftersom nästan allt jag har målat blir förstört.
    Undrar också hur du gör när du har slipat på kanterna. På mina möbler blir det en matt fläck just där det är slipat, så det syns jättetydligt i dagsljus. Funderar på om det går att vaxa ytan eller något för att få en jämn hållbar färg.

    SvaraRadera
  2. Exakt en (eller flera) sådana här pinnstolar skulle jag vilja ha till vårat kök (jag har mailat dig om det tidigare). Så nästa gång du åker till Eskilstuna eller har vägarna förbi Västerås- hör av dig till mig för jag vill jättegärna ha EN till o börja med iallafall! =)

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad