Bakgrund

tisdag 25 januari 2011

Lite mer bilder på köket


Jag lovar er att jag inte ska tråka ut er med mer bilder på mitt kök nu. Det här är det sista för den här gången, men jag är ju så nöjd. Som ett barn på julafton. Och det här har ju ändå varit en light-renovering av köket. Jag är förvånad hur "enkelt" det var. Och missförstå mig rätt, jag har inte lyft ett finger. Det är Jeppe som har rivit mosaik, plockat ur skåp och borrat ur dom. Men det tog snickaren ett par dagar och sedan var det klart. Från dröm till verklighet på bara några dygn. Hade jag väl aldrig kunnat drömma om för bara ett par veckor sedan.

Som ni ser har vi satt två långa hyllplan och två kortare. Sedan utnyttjade vi den lilla väggen till höger och lät hyllplanen i mitten fortsätta ut där.

Konsollerna ska egentligen vara vända åt det andra hållet, men jag tyckte att det blev för trångt med tre höga på rad. Dom är ju 30 cm höga egentligen. Så vi vände på dom och vi tog bort korta snuttar på varje som vi sedan målade.

Rundstavarna har jag kilat in i konsollerna. En av dom är fastborrade i konsollen för att den skulle komma högre upp. Där ska jag fixa lite S-krokar och få upp lite fina koppar.

När jag köpte min KitchenAid hade Cervera ett specialerbjudande som var väldigt bra. Till exempel fick man en check på 700:- att köpa tillbehör för. Så häromdagen var jag och Wilma in och valde ut ett fem-pack (innehöll glasskopa, potatisskalare, slickepott, ballongvisp och konservöppnare) för 498:- Det var rea nu, ordinarie pris var ca 850:- Och för dom andra pengarna som blev över köpte vi även en vitlökspress. Det känns ju väldigt lyxigt att ha så fint märke på dom här vanliga hushållsprodukterna. Och det är ju väldigt sällan man kan gå in på Cervera och bara plocka på sig så fina saker och gå ut, utan att i princip betala någonting. Ibland har man tur.

Har försökt att få ordning på kameran, men jag vet inte vad jag gjort. Så bilderna gör inte köket rättvisa, dom ser lite dassiga ut. Men det får ni stå ut med.

Hoppas att du får en underbar dag! Vi hörs snart igen!
Många kramar/Veronica

7 kommentarer:

 1. Å vad fint köket blev! Jag älskar de öppna hyllplanen! Förstår verkligen att du är nöjd. Ha en fortsatt trevlig dag! Mvh Anna

  SvaraRadera
 2. Du har bare et rigtigt fint køkken. Klem Betina

  SvaraRadera
 3. Verkligen jättesnyggt!!! Förstår att du är nöjd och glad.
  MVH Lena

  SvaraRadera
 4. Jättefint kök..verkligen=).
  Jag vet ju inte hur det sett ut tidigare ,men resultatet nu kan du inte annat än vara super nöjd med! GRATTIS....
  MVH ANNA

  SvaraRadera
 5. Hej och tack tack!!! Nej jag tror inte jag har lagt ut någon före bild
  men här kan man se lite – i alla fall hur mosaiken såg ut och luckorna.

  http://2.bp.blogspot.com/_IT0-bSfiXkM/TPIxjncXu4I/AAAAAAAAB0s/vqdzZwyzcEg/s1600/DSC_0903.jpg

  Tack alla för att ni är så snälla! Jag uppskattar verkligen era kommentarer!
  Kram!!!

  SvaraRadera
 6. Gu vad fint det blev, det bor en liten Ernst i dig ;-) Nu var det ett tag sen, hoppas allt är bra med er. Kram kram Mari

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad