Bakgrund

söndag 16 januari 2011

Antik skänk och leksakslåda
Den här otroligt vackra antika skänken håller jag på med just nu. Den är än så länge bara täckmålad men det ska nog textas och slipas en del innan det blir klart. Den har en sådan högsmal fin form och när den är slipad så brukar alla fina detaljer bli ännu mera tydliga.

Leksakslådan blir en förvaring för ni vet vad. Jag försöker hitta platser där vi kan förvara leksakerna så att barnen lätt kan hjälpa till att lägga undan dom. Men det är väl lite si och så med den saken :)

I bakgrunden ser ni vår "nya" hall som håller på att ta form. Råsponten sitter på väggarna nu ska bara alla fodren komma på plats och vägg och taklister. Det kommer att bli superbra.

Är lite i valet och kvalet vilka hallampor jag ska ha. I taket alltså. Vad har ni för taklampor hemma i hallen? Tycker alltid det är svårt... I köket har vi dom här. Och i vardagsrummet har vi inga taklampor men lite större golvlampor, av den här typen fast vita. Jag ska fundera på det, men alla förslag mottages tacksamt : )

Skänken kommer det en ny bild på när den är klar, för eventuella reservationer av något av möblerna ovan, maila (veronicis@hotmail.com) eller ring 076-322 31 35.

Ha en skön söndag!
Kramar/Veronica

2 kommentarer:

 1. Spännande med lite fler bilder på hemmet! Kommer bli jättefint med råsponten när allt är klar, av det lilla man sett hittills.

  Leksaksförvaring är ju alltid svårt. Speciellt snygg sådan :) Superfina lådor!

  Ett tips på lampa som vi har. Vet inte alls om det är i den stilen du menar, men vi är nöjda med den eftersom det går att rikta lamporna åt olika håll.

  Den heter FUGA frånn Ikea.

  http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70095453

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset!! Jag blev lite orolig, började fundera om det bara var jag som behövde lampor i hallen eftersom jag inte fick någon respons! =D

  Så tack för det, ska direkt kolla din lampa. Det är lite svårt med belysning tycker jag. Så alla tips mottages tacksamt :)

  Kram/Veronica

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad