Bakgrund

torsdag 13 januari 2011

Fina gamla lådor
Dom här fina gamla lådorna har jag målat och textat. Vet inte riktigt vad som ska få vara i dom, så därför har jag skrivit Lycka på en och Kärlek på en. Kanske passar dom på en hatthylla för att förvara lite mössor och vantar. Eller kanske borde dom stå på golvet i barnrummet och rada upp lite gamla fina Elsa Beskow-böcker som Hattstugan.

Söta blev dom i alla fall och charmigt nötta.

Kramar/Veronica

PS Nu målar jag en antik växasäng, ett underbart gammalt skåp/skänk, en 160 cm sänggavel och några sängbord. Dessa blir klara närmaste dagarna. Hör av dig för att lämna en reservation.

4 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅ Så söta! säljer du dom?
  i så fall vad är måtten på dom?

  du är så duktig, hoppas att du förstår det!!
  skulle jag vara hälften av du skulle jag vara sååå glad :)

  ha det gott
  tjing!

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Jag undrar om du har en webbutik eller en fysisk butik eller säljer du bara privat via bloggen? Var kan man se alla fina saker du har och var får du tag i allt? Många frågor på en gång. Skulle vara kul att se bilder på fler än en sak itaget för ev beställning.

  Kram Thea

  SvaraRadera
 3. Hej Thea,
  tack för att du hälsade på här.

  Jag håller på att bygga upp webbutiken nu, så den kommer att vara i bruk inom kort. Just nu säljs allt via bloggen eller genom blocket.

  Till din sista kommentar, hur tänker du då? Förklara gärna närmare hur du menar med att se bilder på flera saker i taget för ev beställning. Menar du ett inlägg med det som finns till salu just nu?

  Kram/Veronica

  SvaraRadera
 4. Hej Sofia (eller Angela?), ja visst är dom helt underbara? Jag säljer dom, får återkomma med måtten imorgon. Har varit lite dålig på att svara på kommentarerna här på sistone : )

  Tusen tack för att du skriver så fint, jag blir så glad så det blir varmt ända in i hjärteroten. Och säg inte så där, du har ju underbara bloggar och gör så fint!!!

  Kram kram!

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad