Bakgrund

onsdag 11 januari 2012

Kryssning till Tallinn


Tänkte visa er lite bilder från vår helg i Tallinn i det här inlägget. Mycket kretsade runt god mat och dryck som alltid när jag och Jeppe är iväg på någonting. Vi är verkligen inga partydjur längre utan prioriterar hellre att sova ostört hela natten. Så något dansgolv hittade man inte oss på vid 01 på natten :)

Jag är fortfarande halt på mitt ben. Men vi beslöt oss ändå för att åka in till Tallinn. Jag ville framförallt besöka en kyrka som min morfar och mormor besökte precis innan dom följde med Estonia ner i Östersjöns vatten. I den här kyrkan hade dom skrivit sina namn i gästboken och kyrkan hade sparat dessa och ramat in dom på väggen. Dessvärre hittade vi kyrkan men den var inte öppen. Men jag var i alla fall på samma plats som dom var.

Sedan ville det sig så illa att jag föll. Det var underkylt, isigt och snöflingor stora som enkronor som singlade ner i Tallinn. Jag höll ett stadig grepp om Jeppe när jag haltade fram. Men på en isfläck slant jag rätt illa. Det blev ännu en upprepning av att ligga mitt på gatan, skrikandes i plågor, tårar som rinner, en smärta som inte går att beskriva. Sedan full uppståndelse och som tur var kom några vänliga doktorer som befann sig intill och vek mitt ben till rätta.

Efter det blev det taxi direkt till terminalen igen. Vi fick låna en rullstol och tillträde till färjan direkt. Så vi spenderade hela lördagen i stort sett själva på båten. Det var ändå mysigt. Vi satt vid fönstret och såg ut på vackra Tallinn och drack gott kaffe från en personalöppen kafeteria.

Idag är jag "på benen" igen och väntar på en ortopedsundersökning på fredag. Då får vi se hur framtiden ser ut med detta eländiga knä.
Kram/Veronica

2 kommentarer:

  1. Vilken otur du har, skickar en kram! //Anna

    SvaraRadera
  2. Himla mysigt med eran resa! Så fina bilder. Å så fick du liva till det lite i Tallin också med knät :-S Ursch, det lät verkligen ont ont ont. Hoppas du kunde njuta lite av resten också och inte bara hade ont. Lycka till på fredag :)
    Kramar från Linda å Frejis

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad