Bakgrund

fredag 27 januari 2012

Dopbräda till Elli


Här får ni se bilder på en dopbräda till lilla Elli. Tyckte det var en så fin text

Vart du än går
Vad du än gör
Må din skyddsängel vaka ovanför

Dopbrädor görs på beställning, pris: 375:- Maila ljusarumidalarna@gmail.com. Och det behöver ju inte vara till dop... Det kan ju vara till en födelsedag eller ett bröllop eller något annat.

Så var det fredag igen. Känns det inte som att veckorna går väldigt fort... Eller är det bara här det känns så.

Vi ska spendera helgen med barnen och vi har planerat att ta oss ut på sjön och grilla korv och åka skridskor. Inte jag då, för jag går ju fortfarande med skena men jag kan ju titta på när dom andra åker.

På tisdag är det förresten dags för magnetröntgen. Erfarenheter av det, någon? Jag har hört talas om klaustrofobi och vätska som sprutas in... Bara att andas och försöka sova kanske? Powernap :)

Ha en underbar helg!
Kram/Veronica

2 kommentarer:

 1. Jag gjorde magnetröntgen i höstas på båda knäna på Falu Lasarett. Ingen vätska sprutades in, och man skjutsas in i en slags "tub" men eftersom det är ett knä så hamnar huvudet utanför, så tror inte det är någon risk för klaustrofobi heller :) Det som jag tyckte var värst var att man var tvungen att ligga blixt still under hela röntgen, vilket tar ca 20 min/knä. Blir man tillsagd att man inte får röra en fena på 20 min så är det som om det börjar rycka i hela benet, konstigt nog... :) Det låter väldigt mycket och konstigt också, men du får hörselskydd så det går också bra! Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emma, tack nu blev jag lite lugnare :) hihi. Förstår att det är svårt att ligga blixt still när man inte får. Skönt att jag får ha huvudet utanför :)

   Hoppas att du är bra i dina knän nu och tack för att du skrev :) hoppas de går till på samma sätt för mig. Kram/Veronica

   Radera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad