Bakgrund

måndag 6 juni 2011

Fina tavlor av Elsa Beskow


Hoppas att ni läsare har haft en helt underbar ledighet dom här dagarna. Jag har faktiskt tagit det helt ledigt. När man har en blogg och ett eget företag så innebär det kanske att man förväntar sig att jag ska svara på mail och samtal dygnet runt. Och jag brukar alltid vara väldigt tillgänglig, men jag kände verkligen att jag behövde få några dagar att bara koppla ner/av/bort.

Från och med imorgon är jag tillbaka med full fart igen. Då hoppas jag vi ses igen. Tills dess får ni se bilder på dom här fantastiska Elsa Beskow-illustrationerna. Vilken fantastisk konstnär hon var. Titta på November månad, här ovanför. Visst kan man riktigt känna hur mysigt det är där i mammas knä och framför brasan när träden viner utanför fönstret.
Och vad många fina böcker hon skrivit.

Kram/Veronica

2 kommentarer:

 1. Klart du ska ta helledigt med familjen mellan varven och när det nu kom lite långledighet och vi dessutom hade turen att få så underbart väder gäller det verkligen att leva efter ett av de citat du textar så fint, Carpe Diem!

  Själva tänkte vi lägga oss tidigt ikväll för att orka börja jobba imorgon igen, men........vem vill gå in en så här ljuvlig kväll????

  kramar
  Ann-Britt

  SvaraRadera
 2. Du är så gullig Ann-Britt! Nej det går ju inte att komma i säng när det är så fina kvällar! Jag sitter ute och läser och läser och läser. Det är så underbart. Och när det blir lite kyligare drar man en filt omkring benen. Vilken underbar tid det är nu. Kramar/Veronica

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad