Bakgrund

måndag 21 maj 2012

Nyckelskåp

Nyckelskåp "Keys"
SÅLD


Det har varit en del fokus på sjukdomar det här året. Ibland känns det som att vi har varit sjuka hela året och att det är allt jag skriver om. Men det är ju så. När man är frisk önskar man sig många saker, men när man är sjuk så önskar man sig bara en sak. 


Vet ni vad som hände senast? Jag hostade sönder mina revben. Jag har fått revbensbrott. Tack vare min kära kikhosta. Jag fick då en smärtstillande medicin som hjälpte jättebra mot smärtan. Jag kände ingenting. Men dessvärre kände jag mig helt hög på den (Citodon) så jag törs inte äta den annat än när jag ska sova för jag känner mig verkligen inte nykter. Så nu försöker jag jobba på utan smärtstillande och med trasigt revben. Jodå, det känns :) 


Tycker ändå att livet är så bra just nu. Jag är väldigt trött efter en minst sagt hektisk vår, men jag är tacksam för så mycket. Alla oerhört fina barn och ungdomar som jag har runt mig och i mitt liv och som skänker så mycket glädje. Sommaren som är på ingång. Att det känns som att jag "börjar komma ikapp". 


Idag har vi varit nere vid bryggan och metat. Napp på napp på napp. Men vi kastade i nästan alla små abborrar och mörtar. Men när solen värmer i ansiktet en helt vanlig måndagseftermiddag och man har nära till barnen och skratten så är det nog så nära lycka som man kan komma. 


Kram/Veronica

2 kommentarer:

 1. Aj, jag hosta sönder ett muskelfäste i julas och det kändes!
  Skönt att kunna gå ner och fiska lite vid bryggan. Måste vi också göra nån dag. Blev inte av i helgen då vi grävt för ny markbädd.

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 2. Hej, nu var det alldeles föör längesedan jag kikade in till dig. Du målar och skriver så himla fint. Vi är fortfarande såå glada över den fina pallen du gjorde till Elins dop (den du har på din header). Vad tråkigt att det har varit mkt sjukdom och det låter inte kul med ditt revben. Det positiva nu är att det bara kan bli bättre! Låter som en härlig eftermiddag på bryggan. Ha en fortsatt fin vecka. Nu ska jag kika vidare på din fina blogg. Mvh anna

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad