Bakgrund

måndag 26 september 2011

Måttsticka till Rasmus
Det blev en helg i barnens tecken. Som sagt kämpade vi oss igenom både äventyrsbad och lekland. Man fattar inte hur barnen orkar! Själv är man lagom mör efter fyra timmar på badhus och sedan att springa upp och ner i en stor klätterborg flera timmar till på söndagen.

Men hela familjen sov gott i natt kan jag lova :)

Hann med att öva lite cykling med Wilma igår eftermiddag också. Hon kan ju cykla utan stödhjul (hon har precis fyllt sex) men vill ändå hellre åka på sparkcykeln. Med den åker hon snabbt och är säker, cykeln känner hon sig osäker och rädd på. Men träning ger färdighet. Nu ska vi inte ge oss.

En måttsticka har blivit klar och två tavlor som ni ska få se bild på senare. Måttstickan ska bli en present till en liten Rasmus. Som på de tidigare står det "Växer i rasande fart, längre än hela brädan snart". Den är en meter lång och hängs upp 50 cm ovanför golvet. Sedan kan man ju även pricka in med datum i takt med att barnet växer. Sött :)

Dessa görs på beställning med valfri text, pris: 399:- (exkl frakt som blir hela 150:- med Posten). Maila ljusarumidalarna@gmail.com vid beställning.

Kram/Veronica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad