Bakgrund

fredag 23 september 2011

Dopbräda till EliseHär får ni se bilder på en bräda till lilla Elise som blivit klar. Den fina dikten är skriven av Siv Andersson. Dessa görs på beställning. Maila ljusarumidalarna@gmail.com vid beställning, pris: 375:- (exkl ev fraktkostnad 48:-).

Så var det fredag igen! Hur har ni det? Fredagsväder med krispig höstluft, gulnande löv som vajar i vinden och en värmande sol? Så ser det ut här! Hösten är en sådan fantastiskt fin årstid!

Vi har barn-aktiviteter inplanerade hela helgen. Det blir både badhus och lekland. Jag är glad att jag jobbar med barn så jag själv får sysselsätta mig med rörelser, bus och skoj. Men ikväll laddar vi med lite fredagsmys.

Kram/Veronica

PS Har ni hört den här låten What are words med Chris Medina? Hörde den på radion nyss och har aldrig haft någon vidare relation till den tills jag såg videon. Här får man se bilder på honom och hans flickvän. Hur han överaskar med ett frieri på hennes jobb på ett snabbmatskedja. Och hur hela deras tillvaro strax efter förändras när hon råkar ut för en bilolycka. Smärtsamt öde. Men lyssna på vilken vacker text han sjunger till henne. Vilken kille!


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times

1 kommentar:

  1. Låten och orden berör verkligen och efter att nu veta att det är självupplevt, känns det än mer. Ja, vi som valt att gifta oss och lova älska varandra i nöd och lust i lust får kanske en särskild eftertanke. I lust är det ju ingen större konst att stå för orden. Det är i nöd som kärleken sätts på prov.

    Var rädda om varandra och säg hellre något gulligt du menar, än något dumt du inte menar!

    Kramar
    Ann-Britt

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad