Bakgrund

torsdag 10 maj 2012

Canvastavla Du är allt – Mikael och Cecilia

Nu stundar bröllopstider! Vi är också bjudna på ett par bröllop i sommar! Det är kärlekens årstid med sena sommarkvällar, grillkvällar och skratt när man kan spendera mycket tid med semesterlediga släktingar och vänner. 


Dessvärre är sommaren lång för många barn också som inte har föräldrar som har råd att ta med dom på alla nöjesfält och semesterutflykter. Eller barn som inte har vänner eller något att göra ett helt långt sommarlov. Många ungdomar gör debut inom både sex, alkohol och droger. Det ska man också ha i åtanke, att man håller lite extra vakande öga på sina små under sommaren. 


Den här canvastavlan är en beställning ifrån  Festingen som jobbar med bröllop. Väl värt ett besök om man letar efter en rolig detalj till bröllopet. 


Canvastavlorna görs på beställning till ljusarumidalarna@gmail.com. Pris: 550:- exkl ev frakt, med valfri text. 


Kram/Veronica

1 kommentar:

  1. Det är just därför vi valt att ta steget in som kontaktfamilj. Vi känner att vi kan erbjuda något, en båttur eller gå ner och fiska vid bryggan eller bara vara. Äm har vi inte hört något så det är lite spännande om det finns någon som vill komma och bo hos oss. : )

    Ha en toppen vecka!
    Kram Kia

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad