Bakgrund

måndag 8 oktober 2012

Utlottning – Tävling – Bräda


Var ett tag sedan nu, men nu kör vi en utlottning av en bräda. Den är i A4-storlek, det står Den vackraste stunden i livet var den när du kom som är en strof ifrån Lars Winnerbäcks fina sång Kom Änglar.

Varför just den här brädan då? Jo, för att jag vet att den är populär bland många. Den används ju med fördel i barnrum men även som presenter mellan kärlekspar. Nu är det snart jul och det kan ju även vara en mysig julklapp att ge till någon man tycker om.

För att delta i tävlingen så: 
• Gilla Ljusa rum i Dalarna på Facebook

• Skriv en kommentar i fältet nedan så jag vet att du är med (om du inte har en blogg kan du klicka i Anonym och skriva in din mailadress).

Vill du ha en extra lott så: 

• Länka med bilden till tävlingen från din egen blogg (om du nu har en). Skriv gärna i kommentarsfältet att du tävlar med två lotter. 


Lycka till! Jag drar en vinnare av brädan på lördag kl 15:00 så fram tills dess är det fritt fram.

Kram/Veronica


PS Brädor görs på beställning till ljusarumidalarna@gmail.com. Ord pris 375:- plus ev frakt 60:- 

6 kommentarer:

 1. Snart firar jag och min sambo 1 år som förlovade (11-11-11), därför skulle jag vilja vinna denna fina bräda med Winnerbäcks underbara text som du målat!! Hoppas på god tur :) Kramar

  jenny-hakansson@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Hoppas på lycka! :-)

  marikamases@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Åh,vilken underbar bräda!Den skulle passa perfekt till lillskruttans rum..som vi håller på och gör iordning! Eller varför inte ovanför sänggaveln som du har målat här hemma!:)
  Håller tummarna!
  kram

  mossberg.marie@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Gillade ljusa rum på FB för läääängesen :)
  Håller tummar och tår <3

  lizagood87@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Fin text från en av mina favoritsånger... Skulle bli så glad om jag vann och kunde hänga denna i min dotters eller sons rum! Hoppashoppas! :)

  SvaraRadera
 6. Fin text från en av mina favoritsånger... Skulle bli jätteglad om jag vann och kunde hänga denna i min dotters eller sons rum. Hoppashoppas! :)

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad