Bakgrund

lördag 13 oktober 2012

Lördag i parken
Idag har vi spenderat mycket tid i parken med barnen och med hundarna. Vi köpte lite hundgodis på djuraffären för nu är det dags att börja träna och öva. Öva hit, öva fot, öva sitt... Och han lär sig så snabbt. Det är väl inte för inte det gamla ordspråket "det är svårt att lära gamla hundar att sitta" finns. För små hundar är det inte speciellt svårt att lära sitta. Nu ska vi bara få honom att sluta skvätta lite då och då hemma också, så är vi i hamn :)

Massa barn har vi haft omkring oss hela dagen också. Barn vi jobbar med, barn som bor här och extra-kompisar. Wilma har till och med en kompis sovandes här över natten. Blev mys för dom små med nya Barbie-filmen och lördagsgodis i pyjamasen. Trodde dom skulle kvittra i flera timmar innan dom somnade, men jag hann knappt gå ner för trappan innan det var tyst.

Så nu ska vi också krypa till sängs med varsin bok. Vissa tycker kanske man är knäpp som lägger sig 21.30 en lördagskväll, men faktum är att man är ganska trött med småbarn. Dom tidiga morgnarna sätter sina spår, och man vet ju att barnen vaknar lika tidigt ändå även fast det är söndag.

Kram/Veronica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad