Bakgrund

söndag 14 oktober 2012

Tunnor för tvätt i svart och vittIdag var jag på bio med mina småtjejer. Vi var  och såg Disney-filmen Modig. Mycket bra för hela familjen tycker jag. Härligt med en prinsessa som inte är så... tillrättalagd som dom andra : ) En som går lite mot strömmen och med tovigt rött hår och inte sockersöta volangklänningar och läppglans. Och som handlar om att våga byta traditioner och våga vara den man vill. Fin sensmoral. Lite läskig och sorglig dock på några ställen, men väldigt spännande.

På bilderna ett par tunnor för tvätt och en liten burk för nycklar. Finns att beställa, pris 700:-/per par, och de mindre burkarna 89:- med valfri text och färg. Maila ljusarumidalarna@gmail.com vid beställning. 

Ikväll hoppas jag att barnen vill somna i tid så man kanske kan se på Solsidan. Få teveprogram jag följer, och missade tyvärr första avsnittet, men det är så fantastiskt roligt. Vi plöjde första säsongerna i ett sträck. Hett boktips med Mia Skäringer för er som inte läst den finns här. Uppföljaren Avig Maria även den fantastisk.

Kram/Veronica

1 kommentar:

  1. Modig har vi också sett. Jag gilla den! N tyckte den var lite läskig i slutet med den elaka björnen.

    Ha en toppen dag!
    Kram Kia

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad