Bakgrund

tisdag 9 oktober 2012

Egendesignad sänggavel – med Nalle Puh textHär får ni se på något nytt som finns i sortimentet och att beställa. En rolig beställning på två gavlar som vi designat själva. Dessa ska stå bakom madrasserna till två barnrum.

På bilden ser ni den ena modellen, och endera dan ska ni få se gavel nummer två, som är i en likadan modell men med en annan vacker text.

Jätteroligt och eget, för den som kanske vill ha något unikt i barnrummet, något som inte man ser hos någon annan.

"Om personen du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat". Nalle Puh är verkligen en klok liten björn.

Det känns roligt att även kunna erbjuda detta till er kunder. Gavlarna kan beställas i valfri storlek så den passar i höjd och bredd till den madrass ni har hemma. Ni kan ställa den bakom väggen, eller fästa den. Vi kan även erbjuda en upphängningsanordning för dig som vet att ni vill få upp dom högre på väggen.

Pris på gavlarna i detta utförande 1 999:- Maila ljusarumidalarna@gmail.com vid intresse eller ring 076-190 82 62. 

Vi kan även skräddarsy en del lösningar, om man t ex önskar ett kryss i New England stil. Kontakta oss för offert. Vid köp av flera gavlar/möbler vid samma tillfälle, ger vi mängdrabatt.

Kram/Veronica

PS Missa inte tävlingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad