Förra helgen hade vi besök så lagade massa god mat. Laddade upp inför melodifestivalen med trerätters och ostbricka på kvällen. Vi gjorde en jätte god förrätt med handskalade räkor, koriander, massa chili, lime och serverade på en bädd av avocado och rostat vitlöksbröd.
Varmrätten låg på Jeppes bord (som alltid :) och sedan fick jag även göra efterrätten. En ananaspaj den är bland det godaste som finns i efterrättsväg. Bli inte rädda för att det låter lite skumt... Ananas är nog en väldigt underskattad efterrättsfrukt.
Sedan köpte jag färdig GB gräddglass och rörde i lite extra vanilj, grädde, och kross av daim och polkagris. Sedan frös jag ner det igen och plockade fram den en stund före servering. Suuupergott.
Kram/Veronica
Åh ananaspaj!! Sååå gott!
SvaraRaderaLåter som ni hade riktigt god och mysig lördag kväll!
kram