Bakgrund

måndag 2 september 2013

Fotoram
Företaget familj AB är i full rullning igen. Som andra företag med många anställda krävs det en del planering. Aktiviteter flera dagar i veckan, med barn som ska skjutsas till höger och vänster och föräldrar som hejar på och stöttar. Veckohandling, gympapåsar, matschema, fix på hus och med bilar, städning, matsäckar, tvättning och strykning. Föräldramöten, lappar och blanketter som ska fyllas i. Vi försöker ha helgen fri men sedan börjar det rulla om igen på måndag. 

Det kräver planering för att allt ska klaffa, men det är ändå skönt med vardagen och det inrutade schemat vi har. På helgen får alla sova tills man vaknar och sedan tar vi dagen som den kommer. Nu är vi ju inne i september och det är så vackert när solen värmer men luften kyler. Hösten är organiseringens tid. Man vill planera, skriva lappar, göra budget. Planera för fritid och arbete. Att börja skriva och ordna i en helt ny almanacka. 

På bilden en av två fotoramar som levererats. Igår, idag, imorgon för alltid, står det skrivet. Ramarna är i trä och kan textas med valfria texter. 

Kramar/Veronica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad