Bakgrund

tisdag 10 september 2013

Canvastavla till Luna

Den här veckan ska min minsta lilla älskling opereras. Hon ska få rör i sina små öron eftersom hon har öronkatarr, det vill säga vätska i örat. Vi har under en längre tid haft kontakt med sjukvården eftersom hon har haft så pass nedsatt hörsel. Sommar = semestertider så först nu har vi fått tid för operation.  

Det tar på krafterna att ha en hörselnedsättning vilket märks på henne så tydligt, så nu är jag så glad att det äntligen är dags. Och nu hoppas jag att vi får hem en Clara som kan höra sin egen röst igen och prata i normal ljudnivå, föra ett samtal utan att behöva läsa på läpparna och slippa ha högsta volymen på barnprogrammet. Gör lite ont i mitt mammahjärta att hon ska sövas, men själva ingreppet ska inte ta mer än 10 minuter och sedan kan jag vara hos henne igen. Någon med erfarenhet av barn som fått rör i öronen? Lugna mig : )

På bilderna en canvastavla till en liten Luna. Hon har den vackra dikten av Siv Andersson, som någon bloggläsare frågade mig om vad den hette. Den heter "Välkommen till världen".

Beställningar på canvastavlor görs till ljusarumidalarna@gmail.com. Pris, utförande som ovan, 550:- exkl frakt. 

Kramar/Veronica1 kommentar:

  1. Jag har gjort många öronoperationer som barn. Framför allt snittade dom mig i trumhinnan många gånger för att bort vätska. Till slut blev det rör och vilken skillnad! Det var otäckt dom första dagarna för man hörde ljud som man aldrig har hört förut. Tyvärr har jag lite nedsatt hörsel som vuxen men så är mina trumhinnor väldigt ärrade efter alla snitt så det är helt klart fördel med ett rör. Lyckönskningar / Anki

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad