Bakgrund

onsdag 4 maj 2011

Lin och Mats Bäckstuga
För en tid sedan hade jag det stora nöjet att måla möbler till gulliga Lin. Jag har tidigare skrivit om deras fantastiska husbygge, och inte vilket hus som helst.

Det var därför med glädje jag såg på Lins blogg att media uppmärksammat dem och alla fina bilder. Det värmde lite extra i hjärtat att se alla fina bilder på möbler jag målat med omsorg så fint placerade i deras fantastiska hem. Det blev en stor beställning till Lin när hon inredde, en stor grupp matstolar, ett linneskåp, en kista, en säng, sängbord m.m. Nu när husbygget är klar, med allt vad det innebär, så hoppas jag att dom bara kan njuta i sitt fina hem.

Kram/Veronica

1 kommentar:

 1. Hej!
  Tack, vad fint du skriver om oss... Synd att bilden av mig är som den är.. Knappt jag känner igen mig :-)

  Reportaget blev bra tycker jag men synd de inte tog en bild från andra sidan av huset. Det hade nog också blivit bättre om det var nu när gräset på taket är grönt.

  Vi är så nöjda över de möbler vi köpt av dig. Det roliga är också att du givit mig inspiration till att prova själv. Vi trivs utmärkt och jag kan säga att det fortfarande är människor som promenerar förbi med sina kamror.. Bara roligt!
  Ha en finfin dag!
  Kram Lin

  SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad