Bakgrund

lördag 5 februari 2011

Wilma och Nova-Lee

Foto: Vilja Karlsson


Idag har vi hälsat på min kära kusin Vilja och hennes lilla Nova-Lee. Även min syster med barn och min gulliga vän Frida var med. Det var trevligt med mycket skratt, fika och prat. Sådant man behöver för att ladda batterierna.

Behöver jag säga hur stolt Wilma är över att ha fått en liten tremänning. Den här lilla bäbisen har varit extremt efterlängtad så jag är så glad för deras skull. Och hjärtat smälter... Man blir sugen på en till. Men man får lägga band på sig :) För nåt år till eller så.

Nu blir det snart melodifestivalen, jag och Wilma är laddade. Nu häller jag upp ett glas rött vin och slår mig ner i soffan. Mys.

Kram/Veronica

2 kommentarer:

  1. Hej! Vill bara säga.. OJ vilka fina grejer du gör! Har kollat runt lite, och är riktigt imponerad! :) Jag håller just nu faktiskt på och målar en gammal antikbyrå som jag köpt på second hand. Den ska bli just vit, men någon form av kursiv text på.. Har lite ideér, men man får ju verkligen inspiration när man ser dina vackra ting! :) Är detta något du jobbar med, eller är det en hobby du har? Hur gör du texten undrar jag? Skriver du för hand? Ser att du säljer saker du gör också! Mycket fint iaf!
    /Mvh Hanna

    SvaraRadera
  2. Hej Hanna och tusen tack för dina fina ord! Jag uppskattar när mina läsare lämnar en rad! Kul att jag kan inspirera dig. Jag jobbar med detta just nu – har startat ett eget företag. Jätte roligt, jag är även en frilansande formgivare så jag håller även på med en del reklam. Texten skriver jag för hand! Kram/Veronica

    SvaraRadera

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad