Bakgrund

onsdag 2 februari 2011

Linneskåp shabby chicSom utlovat – här kommer några bilder på ett "nytt" linneskåp. En romantisk text om änglar fick pryda skåpet. Jag har skrivit över båda luckorna, tyckte det blev charmigt! På insidan döljer sig ett välbevarat linneskåp-utseende. Det är hyllplan till vänster och till höger små utdragbara lådor och hyllplan. Bilder kan mailas vid intresse.

Finns till salu, maila veronicis@hotmail.com eller ring 076-322 31 35 vid reservation eller köp. Kan mailas med Bussgods, fraktkostnad ca 400:-
Pris linneskåp: 2 690:-

Wherever you go
Whatever you do
May always the Angels
watch over you

Jag hoppas att jag har en söt skyddsängel som tittar till mig ibland!

Ha en härlig dag!
Kramar/Veronica

PS Jag lyssnar ofta på webbradio när jag bloggar. Just idag blev det Lugna Favoriter. Och nu höll jag på att smälla av. Jag hörde precis en radioreklam för fettsugning. Vart är vi på väg egentligen. När man har tonårsdöttrar (och barn som kommer att bli tonåringar) i huset kan jag lätt bli upprörd av reklam som är för ytlig. Och det verkar alltid vända sig till flickor.

Missförstå mig inte – jag är inte emot fettsugning i sig. Men jag inbillar mig att en person som verkligen känner att man vill göra det hittar en klinik ändå. Att locka med fett-sugning via en radioreklam gör mig upprörd. Vart är vi på väg. Alla borde istället uppmuntra tjejerna lite mer – för man duger ju – precis som man är. Och ibland glömmer man det när man är 15 år.

2 kommentarer:

Tack för att du vill lämna en rad, det gör mig så glad